21 Mai 2015, ora 19.00 – 21:00, Bucureşti
26 Mai 2015, ora 18:00 – 20:00, Braşov     Dacă te afli printre multele persoane care se luptă să atingă sau să menţină greutatea ideală şi te simţi obosit/ă, frustrat/ă pe punctul de a renunţa, este foarte posibil să fi încercat deja mai multe metode care nu au funcţionat. În cazul acesta îţi recomandăm să citeşti în continuare!

      Dacă simţi că ţi-ar plăcea să fii în armonie cu corpul tău, atunci a venit momentul să te întrebi mai profund; la ce tănjeşti cu adevărat? Mâncare?! Iubire? Stimă de sine? Pace sufletească? De ce mâncăm uneori mai mult decât avem nevoie?

“Pentru că nu reuşim să găsim mulţumirea şi liniştea sufletească de care avem nevoie, transformăm foamea în substitut al satisfacţiei emoţionale. Când motivele dezechilibrului emoţional dispar, organismul se autoreglează şi cere doar cât are nevoie.”
                                                                                                                          Deepak Chopra

DIN CUPRINS:
– Vom lucra cu acel altceva după ce dietele au eşuat
– Transformarea impulsului de foame din inamic în aliat
– Înveţi să îţi asculţi adevaratele nevoi
– Învăţăm cum să hrănim inima, mintea şi spiritul
– Vom folosi foamea ca o trambulină a transformării şi cunoaşterii de sine
Posibilitatea de a continua prelucrarea temelor descoperite într-un GRUP SUPORT PENTRU ARMONIZAREA CORPORALĂ. Întâlnirile vor avea loc o dată la două săptămâni.

TRAINER:
   NADIA CUPŞA: Psiholog,  psihoterapeut, consilier de cupluri şi sexolog format în Psihodramă şi Practician acreditat în metoda The Journey (Călătoria) de Brandon Bays, precum şi în domeniile: vindecare emoţională , formator de formatori şi Kinetoterapie 

                   

ÎNSCRIERE: 
Va rugam trimiteti un email la adresa nadia.cupsa@gmail.com in subiectul caruia sa mentionati :
« Grup suport pentru armonizarea corporala », transmitand numele, prenumele si un nr. de telefon. Ulterior veti primi un email de confirmare a inscrierii
Daca va mai putem ajuta si cu alte informatii, ne puteti contacta la tel. 0749 601 403(Orange), 0752 472 214(Vodafone).